© Kirsten Bunschoten 2014
Beardiefriends
Darf KVV

Welkom op onze pagina over KVV van Darf.

Neem gerust een kijkje op de pagina en indien u nog vragen heeft kunt u ons altijd een mailtje sturen of bellen op telefoonnummer 0570-546318!

DARF KVV

DARF is opgebouwd uit eerlijke grondstoffen, afkomstig uit biologische landbouw. Deze ingredienten zijn (al doet geen mens dat meer) voor menselijke consumptie geschikt. De samenstelling van DARF is ook geen geheim, en is op de website van Darf terug te vinden. Darf KVV heeft het Eko keurmerk.

MEAT4DOGS

Meat4dogs is een lijn van DARF uitsluitend in kilo worsten. Alle producten van Meat4dogs zijn komplete voeren volgens het BARF principe. De worsten bestaan voor 50% uit de naamgever van de worst en de naamgever is de calciumbron in de worst. Het product heeft geen eko keurmerk en de samenstelling bestaat uit goedkopere grondstoffen.

ALRODA PUUR

Alroda Puur is een merk voortgekomen uit DARF. Waar DARF staat voor gemak in blokjes vorm staat ALRODA PUUR voor het gemak maar ook het zelf samen kunnen stellen van een maaltijd voor kat en hond. ALRODA PUUR maakt gebruik van dezelfde ingredienten als DARF, wordt door dezelfde mensen in dezelfde locatie samengesteld. Waarom een ander merk? Aangezien DARF in de loop der tijd een image opgebouwd heeft waarbij van het BARF principe is uitgegaan, past een enkelvoudig voer hier niet in. Ook is ALRODA PUUR alleen verkrijgbaar in worstjes van 250g geschikt voor kat en hond. In de worstjes van ALRODA PUUR wordt geen pens verwerkt, hierdoor willen ook katten deze graag eten. Voor de hond is er de mogelijkheid om worstjes rund, geit of lamspens bij tebestellen. Voor de kat adviseren wij om ook de worstjes met runder-, lams-, kip,- of geiten hart aan te schaffen, en hiervan op een maaltijd 10% toe te voegen voor extra taurine. Voor prijzen, zie de website van Darf eko: www.darf.info Afhalen Afhalen is mogelijk bij ons in Olst na telefonische afspraak op tel.nr. 0570-546318 of 06-13374535. Voor afhalen en bezorgen geldt geen minimum bestelbedrag. U kunt bij ons 6 dagen per week afhalen, ook in de avonduren (tot 20:00 uur) en op zaterdag.
Bearded Collies with natural beauty & brains